top of page

Voorbereiding op The Passion in Zeist

Bezint eer ge begint

 

Is een zin die de voorbereiding op The Passion in vier woorden omschrijft. De live uitzending is van korte duur, des te uitgebreider moeten de voorbereidingen zijn. Dit werd afgelopen week weer bevestigd bij de tabletop oefening die de gemeente Zeist organiseerde. Onder leiding van het COT werden verschillende scenario’s besproken en dat zorgde voor effectieve afstemming. Wie is wanneer aan zet? Is dit de taak van de beveiliging, of juist de politie, of misschien wel het SGBO? Waar liggen de bevoegdheden?

 

Een ding is zeker; de publieke en private partijen weten elkaar nu nog beter te vinden, hetgeen cruciaal is voor een soepele veiligheidsoperatie.

 

Vanuit Crowd Care is Malik Sanders verantwoordelijk voor de operationele veiligheidszaken. Daniël Pardijs schuift aan vanuit de rol van crisismanager. Hij is de schakel tussen het media productiebedrijf Mediawater, de overheid en de uitvoering op het evenemententerrein.

 

Op 28 maart werken alle stakeholders vanuit een eigen rol en verantwoordelijkheid maar allemaal met eenzelfde doelstelling; een veilig evenement.44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page