top of page

Gastles en bezoek Ziggo Dome voor Albeda College

Op 7 februari 2024 heeft Ruud van Buren vanuit Crowd Care, eerste- en tweedejaars studenten Internationale Event and Marketing Studies van het Albeda uit Rotterdam een gastles gegeven in de Ziggo Dome.


Zoals Petra Kroon van Albeda College schreef:


“Ruud van Buren van MOJO Concerts deelde daar zijn expertise tijdens een inspirerende gastles over Health and Safety, met de focus op crowd control.


Ruud weet onze studenten ieder jaar te boeien tijdens gastlessen met levendige praktijkvoorbeelden. De evenementen van Mojo Concerts zijn natuurlijk herkenbaar en spreken tot de verbeelding van onze studenten. Het was niet alleen enorm interessant, maar ook ontzettend leerzaam en leuk!


Een grote verrassing was de exclusieve rondleiding verzorgd door Emile Rietveld van Ziggo Dome, zowel voor als achter de schermen van onze host locatie. Een unieke ervaring voor onze studenten!


Ruud en Emile, namens Souhaila C. en mijzelf maar vooral de studenten, willen we jullie hartelijk bedanken voor deze fantastische gelegenheid! Zo bereiden we studenten voor op een toekomst in de evenementenwereld, waarbij we de brug slaan tussen onderwijs en bedrijfsleven. Met deze waardevolle connectie bouwen we gezamenlijk aan een veelbelovende toekomst voor de event talenten van de toekomst.”


Het is altijd weer een feest om dit elk jaar te mogen doen en dit keer in de mooiste zaal van NL, de Ziggo Dome. Hoop de studenten te hebben kunnen inspireren en dat ze deze ssessie mee kunnen nemen in hun verdere carrière. Vanuit Crowd Care ook dank aan Emile & de Ziggo Dome voor de gastvrijheid!


92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page