top of page

2 of 4 mensen per vierkante meter, wat maakt het uit?

Een vraag die bij de organisatie van een evenement vaak wordt gesteld. Het maakt zeker uit hoeveel mensen per vierkante meter staan. Om een aantal te bepalen wordt een risicoanalyse gemaakt. Bij de risico inschatting wordt rekening gehouden met de terreinindeling, de barrierconstructie en de te verwachten weersomstandigheden.


Deze onderwerpen kwamen allemaal aan bod bij de eerste Basiscursus Evenementenveiligheid. Een driedaagse cursus waarbij onderwerpen voorbij kwamen zoals hoe maak je een risicoanalyse voor een evenement, waar moet je rekening mee houden met risicovolle weersomstandigheden en wie zitten er nu eigenlijk in een crisismanagementteam.


Het gevoel van hoe is het om met steeds meer mensen per vierkante meter te staan is hierin cruciaal. Dit voegt een beleving toe om bewustwording te creëren dat we het hebben over mensen en niet alleen over cijfers.Ben jij nieuwsgierig en wil je meer leren over onder andere crowd management, het maken van risicoanalyses en het effect van risicovolle weersomstandigheden?


Klik dan snel op de link hieronder.110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page