Crowd Care aanwezig op symposia en themadagen

De partners van Crowd Care delen de komende weken op meerdere symposia en bijeenkomsten hun kennis over Evenementenveiligheid en Crowdmanagement.

Zo geven Gerard van Duykeren en Cees Muurling op vrijdag 14 december een workshop tijdens de jaarlijkse Vakdag Veiligheid en Handhaving die dit jaar in het teken staat van Crowdmanagement. Ronny Hooch Antink neemt zitting in de deelsessie ‘Communicatie tijdens calamiteiten’ op het Nationaal Evenementen Congres dat dit jaar plaatsvindt op maandag 26 november. Ook spreekt hij tijdens de het Avondseminar Intelligence bij Evenementen van de Politieacademie. Crowd Care consultant Robrecht Baving verzorgt een workshop over Ontruimen van Evenementen tijdens de Themadag ‘Vernieuwen en Vooruit denken’ van het NCTV op 1 november 2012.

Gerelateerde berichten

Leergang ‘Evenementenorganisatie, Veiligheid & Crowd Management’
"veiligheid is een niet op zichzelf staand onderdeel"